Naai- lock- brei- en borduurmachines.            


Nieuwe merknaaimachines vanaf € 139,00 !!
      

Voor alles wat maar iets met naai- lock- brei- en borduurmachines te maken heeft, kunt u bij ons al sinds jaar en dag terecht. Wij zijn leverancier van alle gangbare gerenommeerde merken zoals Anker, Bernina, Bernette, Brother, Gritzner, Husqvarna, Lewenstein, Pfaff, Singer, Toyota enzovoort.

Op alle nieuwe machines geven wij standaard 3 jaar fabrieksgarantie. Tevens is het mogelijk om uw garantie uit te breiden naar 5 jaar, inclusief gratis onderhoudsbeurten.

Niet alleen de machines, maar ook alle denkbare accessoires die daarbij horen, hebben we in ons programma. Dit varieert natuurlijk van naalden, spoeltjes, voetjes en andere toebehoren tot complete koffers, voetpedalen en eigenlijk alles wat u maar nodig zou kunnen hebben.

Omdat wij een eigen reparatiedienst hebben en wij uw machine in onze regio desgewenst gratis kunnen komen halen én brengen, zijn ook het onderhoud en de reparatie van uw machine bij ons in goede handen.

U kunt uw verzoek voor onderhoud of reparatie op diverse manieren aan ons doorgeven, bijvoorbeeld door middel van een email of telefoontje. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk kontact met u opnemen om een afspraak te maken.

Op alle uitgevoerde werkzaamheden en reparaties geven wij 3 maanden garantie.